BejelentésWWW.ILONAHAZ.5MP.EU
MA19008304 magánszállás

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Adatkezelés

Kedves Vendégeink!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a hatályos jogszabályok* előírják, a 2021. szeptember 1-jén Magyarországon Magyarországon szállás-szolgálatot kell igénybe venni minden vendég törvényben meghatározott személyes adathoz a szálláshely-szolgáltató érkezése után, okmányolvasón keresztül, a szálláskezelő szoftverben rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles.

A rögzítendő adatok: családi és utónév; születési családi és utónév; születés helye; születés ideje; vendég neme; állampolgárság; anyja születési családi és utóneve (ha az azonosító dokumentum tartalmazza); személyazonosító vagy útiokmány azonosító adatai; harmadik országbeli állampolgár esetében a vízum vagy tartózkodási engedély száma, a beutazás időpontja és helye.

Az adatok mobil aplikációval való rögzítéséhez a vendégnek az azonosításra alkalmas személyi igazolványát, vezetői engedélyét vagy úti okmányát a szálláshely szolgáltatónak kötelező bemutatni. Az okmány bemutatása hiányában a szálláshely-szolgáltatónak meg kell tagadnia a szállás elfoglalását. Jogszabály felhatalmazása alapján a szálláshely-szolgáltató jogosult elkérni a vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni. Szeretné, utazását és érkezését a fentiekre tekintettel tervezze meg!

Szíves együttműködését ezúton is köszönjük!

*HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK: a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény; a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló törvény végrehajtásáról szóló 235/2019. (X. 15.) Korm. rendelet; a személyazonosító igazolvány kiadása és az egységes arcképmás- és aláírás-felvételezés szabályairól szóló 414/2015. (XII. 23.) Korm.rendelet. ** harmadik országbeli állampolgár: a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló 2007. évi II. törvény szerinti személyekAdatkezelés-Data handling
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!